Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Chenin Blanc Swartland 2015 – Delaire Graff Estate – Stellenbosch (vanaf € 14,66)

€ 15,99 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
  • Koop 12 stuks voor € 14,66 per stuk en bespaar € 15,96
Omschrijving

vanaf € 14,66

Inhoud doos:per fles te bestellen

 

Chenin Blanc Swartland Reserve 2015 – Delaire Graff Estate – Stellenbosch
prijs per fles € 15,99, nu 12 halen, 11 betalen voor € 14,66 per fles

 

Druivensoort: 100% Chenin Blanc

4* John Platter

3.9 Vivino-sterren

 

Deze wijn heeft een prachtige licht gouden kleur. Hij is zwoel maar elegant met en prachtige expressie van citrus en tropisch fruit en subtiele ondertonen van honing en amandelen. De wijn is gebalanceerd en heeft een mooie structuur. In de smaak is een aangename mineraliteit waar te nemen. De afdronk is lang en intrigerend.

 

Heerlijk bij stevige vissoorten, gevogelte en kalfsvlees. Maar ook bij een mooie blauwschimmelkaas blijft hij moeiteloos overeind.

 

Delaire Graff Estate is een prachtig landgoed gelegen in Stellenbosch waar  de Franse Hugenoten in 1688 zich o.a. vestigden op de Botmaskop. Vroeger was dit een uitkijkpunt vanwaar men schepen kon zien aankomen.  Het wijngoed was sinds 1982 eigendom van de bekende wijnschrijver John Platter en werd in 2003 verworven door diamantair Laurence Graff, die een ambitieus verbeteringsprogramma opzette en het bedrijf omvormde tot een 5* hotel, met twee restaurants van wereldklasse (waarvan één oriëntaals, genaamd Indochine) en last but not least een top wijnproducent met een eigen wijnmuseum. De jonge wijnmaker Morné Vrey werd verantwoordelijk voor de verfijnde witte en rode wijnen van het bedrijf. Morné doorliep stages in Frankrijk en Duitsland, en heeft alles in zich om de kwaliteiten van Delaire Graff Estate tot volle wasdom te brengen. De wijnen van Delaire Graff Estate worden door menig wijncritici de hemel in geprezen!