Geen producten (0)

Prijs informatie:

In de webshop staat bij ieder product de prijs vermeld. Deze prijs is gebaseerd op de minimale bestelhoeveelheid per product. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Verkoop is meestal per doos van 6 fl maar soms ook per 1 fl of per 12 fl. In de detailgegevens van het product staat vermeld hoeveel stuks er in een doos zit en wat de eenheidsprijs is.

Verzend informatie:

Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen te leveren.

Indien u minder dan 6 flessen besteld, dan zijn de bijdrage in de verzendkosten € 12,50. Bij 6 flessen of meer zijn de bijdrage in de verzendkosten € 6,95 en bij een bestelling van meer dan 36 flessen, gratis verzending!

Uiteraard kunt u uw bestelling gratis afhalen in Rotterdam op afspraak!

Herroepingsrecht:

Wanneer u een bestelling heeft geplaats heeft u altijd recht op herroeping / recht op ontbinding. Dit houdt in dat u 14 dagen de tijd heeft om het product te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Voordat u gebruik maakt van uw recht op herroeping dient u ons eerst hiervan op de hoogte te brengen. U kunt een e-mail sturen met daarin vermeld dat u gebruik wenst te maken van uw recht op herroeping. U ontvangt dan van ons verdere instructies met betrekking tot retournering.

Uw retournering dient ongeschonden, niet geopend (verzegeling ongeschonden) en in dezelfde verpakkingswijze geretourneerd te worden. Kosten van retournering komen voor uw rekening (m.u.v. gebreken aan het product). Na ontvangst van de retournering zullen wij binnen 14 dagen overgaan tot terugbetaling.

 

Tevens zijn op alle bestellingen onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of een e-mailsturen naar info@wijnmeisje.nl

Wij leveren uitsluitend aan personen vanaf 18 jaar!