Geen producten (0)

Kleine privé wijnproeverijen & grote wijnproeverijen

Wij organiseren regelmatig kleine privé wijnproeverijen en grote wijnproeverijen o.a. op de exclusieve locatie Jachthaven Hillegersberg.

Deze ”kleine” wijnproeverijen zijn wijnproeverijen met 8 tot maximaal 10 personen. Tijdens deze wijnproeverij krijgt u omme nabij 10 prachtige verschillende soorten wijnen te proeven daarbij is er water, brood en plankjes met kaas en mooi vleeswaren. Daarbij zullen wij u uitgebreid informeren over de wijn en de wijnhuizen die u proeft.

Elke kleine wijnproeverij heeft een thema zoals Italiaanse “boutique” wijnen. Deze wijnen zijn afkomstig van kleine wijnhuizen maar die wel hele grote wijnen produceren, met name zit dit in de kwaliteit en niet in de kwantiteit. U kunt dan denken aan Barolo’s, Brunello’s en ook bijzondere wijnen afkomstig uit het zuiden van Italië.  Maar ook kunt u denken aan een thema zoals de diverse smaken van Pinot Noir & Chardonnay afkomstig van verschillende wijnstreken uit de wereld.

Wellicht vindt u het leuk om een eigen groep (8 a 10 pers) samen te stellen?  Dan is dit ook mogelijk en zullen we in overleg een thema, datum en tijd afstemmen voor een privé wijnproeverij. De kosten hiervan zijn € 30,00 pp incl. alles. Eventueel is het mogelijk om aansluitend te blijven eten.

Ook organiseren wij grote wijnproeverijen. Wilt u op de hoogte blijven van onze wijnproeverijen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.


’t Wijnmeisje nodigt u uit

Zaterdag 26 mei 2018
Van 15h – 17h voor een


Wijnproeverij met heerlijke Rosé wijn & Rosé bubbels

Wij hebben meer dan 10 verschillende Rosé wijnen & bubbels om te proeven!

U bent van harte welkom op de prachtige locatie:
“Jachtclub Hillegersberg”
gelegen aan de Bergse Plas
Straatweg 270
Rotterdam / Hillegersberg

 

RSVP:
Wil je dit niet missen, meld je dan hier aan!


In samenwerking met STUDIO DE BLIECK organiseren wij zondag 8 april 2018
 
“ART, FOOD & DRINKS”
 
U bent van harte welkom om te komen genieten van kunst, lekker eten en
natuurlijk om onze heerlijke wijnen te komen proeven!

 

RSVP:
Wilt u dit niet missen?
Meldt u zich hier aan!
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen.Zaterdag 18 November van 15h – 17h
organiseren wij op de schitterende locatie Jachtclub Hillegersberg
 een wijnproeverij met prachtige wijnen & heerlijke bubbels!

Wij hebben een prachtig assortiment voor deze wijnproeverij samengesteld met o.a. geweldige Italiaanse “boutique” wijnen, maar ook wijnen van de bekende wijnhuizen zoals GAJA en het schitterende Zuid Afrikaanse wijn estate Delaire Graff. Ook hebben we nog heerlijke wijn afkomstig uit de Bourgogne en o.a. de huis Champagne van het bekende modehuis HermèsLouis Roederer”. En om uw kerstdiner compleet te maken hebben wij ook nog wat digestief om te laten proeven zoals de bekende grappa van Nonino. Daarbij  kunt u tijdens deze wijnproeverij een heerlijk glas wijn proeven, welke perfect is voor de borrel.

Met andere woorden heerlijke wijnen & bubbels om de komende feestdagen goed mee door te komen!

De Jachtclub Hillegersberg is een private member club gelegen aan de Bergse voorplas in Hillegersberg, Rotterdam.  Na afloop is er een mogelijkheid om te blijven eten. Wij hebben een heerlijk 3-gangen menu voor u samengesteld:
 

Toast met paling, gerookte zalm, hollandse garnalen, avocado, creme fraiche, erwtjes en kaviaar
of
Carpaccio
~
Poussin (piepkuiken) uit de oven geserveerd met seizoensgroente en roseval aardappel
~
Huisgemaakte tiramisu
 

De kosten van dit 3-gangen menu zijn € 34,95 en daarbij krijgt u bij dit menu van ’t Wijnmeisje een heerlijk glas wijn aangeboden. Wilt u hier gebruik van maken? Meldt u zich dan aan voor de wijnproeverij en geef aan ons door met hoeveel personen u wilt blijven eten.
Wilt u niet blijven eten maar wel komen proeven, dan horen wij dat natuurlijk ook graag! Tijdens deze wijnproeverij hebben wij speciale aanbiedingen.

Meldt u zich hier aan!

Graag zien wij u zaterdag 18 november bij de Jacht Club Hillegersberg, Straatweg 270A te Rotterdam!