Geen producten (0)
 

Crazy Tropez - Domaine Tropez - Tropez Wines (vanaf € 7,85)

€ 8,50 € 7,85 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

vanaf € 7,85

Inhoud doos: per fles te bestellen

jaartal: 2017

 

Crazy Tropez - Domaine Tropez – Tropez Wines

Prijs per fles € 8,75  € 8,50 nu voor € 7,85 per fles

druivensoort: Grenache 50%, Cinsault 40% en Syrah 10%

4.2 Vivino-sterren

 

Een lekkere frisse wijn, licht verteerbaar met een laag sulfietgehalte. Licht roze rosé, met een rijke en krachtige neus van aardbei, framboos en een hint kruiden. De goede zuurgraad intensiveert wilde rode vruchten (zwarte bessen, bramen en cranberry) in combinatie met iets kruidigheid van roze peper en een intense finale. Lekker voor elk moment en heerlijk bij de pittige Aziatische keuken, Sushi, kruidige tapas en bbq.

 

De Tropez wijnen zijn afkomstig van het Franse wijnhuis ‘Domaine Tropez’. De wijngaarden liggen rondom de baai van het mooie en mondaine plaatsje Saint Tropez aan de Côtes d’Azur. Een streek in Zuid-Frankrijk waar de meest hoogwaardige Côtes de Provence AOC wijnen vandaan komen.

Naast de opvallende en trendy vormgeving van de Tropez Wines flessen, beschikken de wijnen zelf ook over enkele bijzondere eigenschappen. Doordat de wijngaarden direct aan zee liggen, koelt het ’s avonds sneller af en daalt in de ochtend mist vanuit zee neer op de druivenstokken. Hierdoor worden er minder suikers aangemaakt in de druif, wat het alcoholpercentage laag houdt. En door de absorberende ondergrond komen mineralen vanuit zee via de wortels in de druif terecht. De Tropez wijnen worden duurzaam geproduceerd en hebben daardoor een heel laag sulfiet-gehalte!

Ook interessant

€ 19,95 € 17,95
€ 29,95 € 25,95